Yakiniku (Japońskie grillowane mięso lub grill)

Yakiniku (Japońskie grillowane mięso lub grill)
Przepis Yakiniku (Japońskie grillowane mięso lub grill) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 1 i kosztuje 59 centów za porcję. Ta przystawka ma 90 kalorii, 12g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Mieszanka yakiniku no tare, yakiniku no tare, pałeczki z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Japanese Style Pork BBQ-wieprzowina Yakiniku, Pikantne Japońskie Mięso I Ziemniaki, oraz Korokke (Japońskie krokiety mięsno-ziemniaczane).
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn