Włoskie Rotini i ser
Przepis włoski Rotini i ser może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mleka, styl bułka tarta, liście bazylii i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Trójkolorowa Włoska Sałatka Z Makaronem Rotini, Kremowe Rotini z włoską kiełbasą i prażonymi winogronami, oraz Powolne pieczenie włoskich kiełbasek i papryki z Rotini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF. Zapiekanka 2-litrowa. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W średniej misce wymieszać mleko z sosem Alfredo; wymieszać 2 łyżki bazylii, ser i 1 szklankę pomidorów.
Wlać mieszaninę do zapiekanki.
Posypać pozostałymi pomidorami.
Piec odkryte 30 do 35 minut lub aż gorące i bąbelkowe. W małej misce wymieszać bułkę tartą i 1 łyżkę bazylii; posypać wierzchem.