Włoskie Plastry Hamburgera

Włoskie Plastry Hamburgera
Włoskie plastry hamburgera to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1154 kalorii, 39g białka, oraz 83g tłuszczu. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mięso hamburgera, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Włoskie Bakłażany Plastry, Włoskie Ciasto Hamburgerowe, oraz Włoski "Hamburger Helper"mamy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Rozbij sardele na pastę z tyłu noża lub moździerza i tłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardeleSardele
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Włoską kiełbasę wyjąć z osłonki i dodać do dużej miski z mięsem hamburgera, roztrzepanymi anchois, cebulą, miętą, czosnkiem, włoską przyprawą, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
SardeleSardele
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wszystkie składniki dobrze wymieszać.
5
Na czystej powierzchni roboczej lub desce do krojenia pokrytej folią, wylej mieszaninę mięsa i uformuj płaski prostokąt o szerokości około bochenka chleba i grubości około 1 cala. Uwaga kucharza: możesz sprawić, że prostokąt będzie nieco większy niż bochenek chleba, ponieważ mięso będzie się nieznacznie kurczyć podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
6
Pokrój spłaszczony hamburger na pół, tworząc 2 duże placki do grillowania.
7
Umieścić paszteciki na rozgrzanym grillu i gotować, aż zmielone mięso osiągnie temperaturę wewnętrzną 155 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Aby przygotować chleb, najpierw podsmażyć ząbki czosnku i mieloną cebulę w oliwie z oliwek, aż zmiękną, o 3 do 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
9
Przetnij bochenek na pół poziomo przez środek, aby utworzyć 2 długie kawałki, górną i dolną połowę bochenka. Pomaluj wnętrze każdego kawałka chleba mieszaniną oleju, dobrze je pokrywając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
10
Usuń hamburgery z ognia i przytrzymaj na przykrytym talerzu.
11
Ułożyć 2 połówki chleba na węglach, pomalowane bokiem w dół, do tostu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
12
Aby służyć, umieścić paszteciki burger na połowie chleba tostowego, dodać sałatę i plastry pomidora, jeśli używasz, a następnie top z drugiej połowy chleba i pokroić w 1-do 2-calowe plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn