Włoskie Pałeczki Ziołowe
Włoskie ziołowe paluszki chlebowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Ten przepis służy 24. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jeśli masz ciasto chlebowe, przyprawy, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Pieczywo Czosnkowo-Ziołowe, Czosnkowo-Ziołowe Paluszki Chlebowe, oraz Pieczywo Czosnkowe Ziołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki.
Ciasto pokroić na 24 kawałki.
Zwiń każdy kawałek w 12-calową linę.
Posypać równomiernie mieszaniną parmezanu.
Umieść Liny, 1 cal od siebie, na lekko nasmarowanych blach do pieczenia. Przykryć folią i pozostawić do wzrostu w temperaturze pokojowej przez 20 minut.
Piec w 350 przez 15 minut lub do złotego koloru.
Pieczywo posmarować roztopionym masłem i posypać koszerną solą. Schłodzić na stojakach z drutu przez 10 minut.
* Sól koszerna ma grubszą konsystencję niż zwykła sól jodowana. Można go znaleźć w pobliżu innych soli w supermarkecie. 1 1/2 łyżeczki jodowanej soli można zastąpić.