Włoskie Nadziewane Piersi Z Kurczaka
Przepis włoski nadziewane piersi z kurczaka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bułki tartej, wino, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Piersi z kurczaka nadziewane włoską kiełbasą i bułką tartą, Piersi Z Kurczaka Przyprawione Włoskiem, oraz Włoskie Pieczone Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki cebuli, i smażyć 4 protokół.
Połącz cebulę, prosciutto, ser, bułkę tartą i 1 łyżeczkę rozmarynu w misce. Dobrze wymieszać; odstawić.
Wytnij poziomą szczelinę przez najgrubszą część każdej połowy piersi kurczaka, aby utworzyć kieszeń. Stuff około 3 łyżki mieszanki cebuli do każdej kieszeni.
Rozgrzać 1/2 łyżeczki oleju na patelni na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; smażyć 6 minut z każdej strony lub aż kurczak jest gotowy.
Usuń kurczaka z patelni. Odstawić; ogrzać.
Dodaj 1/4 Puchar cebuli na patelni,i smażyć 3 protokół.
Dodać 1/2 łyżeczki rozmarynu, bulionu, wina i czosnku i doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub do zmniejszenia do 3/4 szklanki. Powrót kurczaka na patelnię; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż do całkowitego ogrzania.
SOS podawać z kurczakiem.
W razie potrzeby udekoruj świeżym rozmarynem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.