Włoskie Kanapki Portobello
Przepis włoski Portobello kanapki może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 416 kalorii. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, butelkowanej pieczonej papryki, bazylii i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kanapki Portobello, Kanapki Portobello, oraz Grillowane Kanapki Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę; przykryć i gotować 7 minut lub aż cebula będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Połączyć majonez, bazylia i czarny pieprz.
Na każdą kromkę chleba rozprowadzić po 1 łyżce mieszanki majonezu; po 2 kromki posypać 1/3 szklanki papryki, 1/2 szklanki mieszanki grzybowej i 1 plaster sera. Top z pozostałych kromek chleba.
Przeciąć każdą kanapkę na pół.