Włoskie Gorące Danie
Przepis włoskie gorące danie może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ta przystawka ma 241 kalorii, 12g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,04 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga częściowo odtłuszczonego sera mozzarella, pieprzu, czosnku w proszku i oregano. Z łyżką wynik 62%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gorące Danie Wieprzowe, Reuben Hot Dish, oraz Hamburger Gorące Danie.
Instrukcje
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania ugotuj wołowinę, 1/2 szklanki pieczarek, cebulę i zieloną paprykę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj sos pomidorowy, oregano, czosnek w proszku, cebulę w proszku i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Odcedź makaron; umieść w 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Na wierzch z sosem mięsnym i pozostałymi grzybami.
Posyp 1/4 szklanki sera mozzarella i 2 łyżeczkami parmezanu.
Przykryj i piecz w 350° przez 35 minut. Odkryć; posypać pozostałymi serami.
Piec 5-10 minut dłużej lub do podgrzania i stopienia sera.
Polecane wino: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Chianti, Verdicchio i Trebbiano to moje najlepsze typy dla języka włoskiego. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
![Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado]()
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.