Włoskie Filety Rybne

Włoskie Filety Rybne
Włoskie filety rybne mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 20g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz filety z flądry, przyprawy, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 17 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Włoskie Filety Rybne, Filety Rybne, oraz Filety Rybne Śródziemnomorskie.

Instrukcje

1
Umieścić filety w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 x 1 1/2 cala pokrytym natryskiem do gotowania. Top filety równomiernie z sosem marinara. Ułożyć ser równomiernie na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos MarinaraSos Marinara
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SerSer
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Posypać równomiernie włoską przyprawą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa WłoskaPrzyprawa Włoska
3
Piec, odsłonięty, w 400 przez 15 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem. (Najlepiej nie smażyć tego przepisu; ser może stać się twardy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn