Włoskie Ciasto Fettuccine
Przepis włoski ciasto Fettuccine może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 10 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 375 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka fettuccine, przyprawy, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Quinoa Fettuccine z włoską kiełbasą, Kremowy Włoski Kurczak Fettuccine, oraz Fettuccine z włoską kiełbasą i sosem oliwnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać z pomidorami, sosem pomidorowym i włoską przyprawą.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Tymczasem gotuj i osuszaj fettuccine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W średniej misce ubić jedno z jajek i masło. Wymieszać z fettuccine i serem mozzarella. W ungreased 9-calowy quiche dish lub pie talerz, łyżka i naciśnij mieszaninę równomiernie w dolnej i górnej części naczynia.
W małej misce wymieszać twarożek i pozostałe jajko; rozprowadzić na mieszaninie fettuccine w naczyniu.
Posypać brokułami. Łyżka mieszanki wołowiny równomiernie na górze.
Piec odkryte około 30 minut lub aż gorące w centrum.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.