Włoskie Ciasteczka Ząbkowane
Przepis włoskie ciasteczka ząbkowanie jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru cukierniczego, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasteczko ząbkowanie, Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, oraz Włoskie Ciasteczka.
Instrukcje
W średniej misce ubijaj jajka i cukier mikserem elektrycznym z dużą prędkością.
Wymieszać przez 6 do 10 minut, aż mieszanina będzie gęsta i blada.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia. Stopniowo dodawać mąkę do mieszaniny jaj. Jeśli ciasto jest nadal lepkie, możesz dodać więcej mąki.
Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkuj ciasto w długie kształty z bali, o średnicy około 1 1/2 cala i tak długo, jak arkusz ciastek. Przykryć czystym ręcznikiem i pozostawić na noc.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Wyjmij bułki ciasta z arkuszy ciastek i umieść je na lekko posypanej mąką powierzchni.
Pokroić na kawałki o długości 1,5 cala. I zwrócić je do blach do pieczenia.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż staną się jasnobrązowe.
Wyjąć z blach do ostygnięcia na stojakach z drutu. Te pliki cookie mogą być przechowywane przez miesiąc w szczelnym pojemniku.