Włoskie Ciasteczka Migdałowe I
Włoskie ciasteczka migdałowe i może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 373 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Mieszanka soku z cytryny, mąki, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 18%. Spróbuj Ricciarelli, włoskie ciasteczka migdałowe i porady na świąteczne ciasteczka bezglutenowe, Włoskie Ciasteczka Migdałowe, oraz Poważnie Włoski: Ciasteczka Figowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Lekko posmaruj kwadratową patelnię do pieczenia o średnicy 9 cali.
Połączyć mąkę, migdały i sól. Odstawić.
W dużej misce, krem warzywny skracanie i cukier. Ubić sokiem z cytryny i brandy. Beat in lemon zest. Stopniowo mieszaj suche składniki.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowanej patelni do pieczenia. Nie naciskać na mieszaninę.
Piec przez 50 do 60 minut, aż lekko zabarwiony na wierzchu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przed cięciem na duże lub małe pręty.