Włoskie Ciasteczka Cytrynowe
Need a deser wegetariański? Włoskie ciasteczka cytrynowe mogą być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. 207 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka cukru pudru, ciepłe mleko, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Lemon Drop Cookies, Lemon Drop Cookies, oraz Lemon Drop Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. Płaszcz blacha do pieczenia lekko bez trzymać gotowania sprayu.
Mąkę, cukier i proszek do pieczenia wymieszać w dużej misce.
Dodaj skrócenie. Ubijaj mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż skracanie zostanie całkowicie zmieszane z mieszanką mąki.
Dodać mleko, jajko i ekstrakt z cytryny, mieszając aż do wymieszania.
Rozwałkuj ciasto na 1-calowe kulki.
Umieść 1 cal od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec 10 do 12 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić całkowicie na blasze do pieczenia na stojaku z drutu.
Na lukier, ubij cukier puder, skrócenie, 2 łyżki ciepłego mleka i ekstraktu z cytryny w średniej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż do wymieszania. Ubić w dodatkowym ciepłym mleku, trochę na raz, aż do pożądanej konsystencji.