Włoskie brokuły i Pizza Provolone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj włoskich brokułów i Pizzana Provolone. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 261 kalorii, 14g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz kawałki brokułów, grzyby, pillsbury pizzy skorupa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pizza Deep-Dish z włoską kiełbasą i brokułami Rabe, Włoskie kiełbaski z Provolone, oraz Smażony Provolone z włoską salsą.
Instrukcje
Brokuły gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, aż chrupiące-miękkie; odcedzić.
Lekko smaruj galaretkę, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala. Rozwiń ciasto na pizzę; naciśnij równomiernie na patelni.
Piec 6 do 8 minut lub do jasnego złotego koloru.
Rozłóż sos pomidorowy na skórce. Top z brokułami, pieczarkami, papryką i serem.
Piec 6 do 10 minut dłużej lub aż skorupa jest głęboki złoty kolor i ser topi.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.