Włoskie biszkopty w 5
Włoskie ciasta biszkoptowe w 5 może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 1206 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Mieszanka miodu, Skórka z cytryny, lody waniliowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mamon (Biszkopty), Biszkopty Ananasowo-Karmelowe, oraz Małe Biszkopty Z Maślanym Kremem Kawowym I Prażonymi Migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać miód, wodę i skórkę z cytryny w garnku z sosem lub w kuchence mikrofalowej przez 45 sekund-1 minutę na wysokości. Ciasta polać w równych ilościach sosem. Napełnij skorupki lodami i top z pokrojonymi jagodami.
Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port
Biszkopt można połączyć z kremowym Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "