Przepis Włoski tuńczyk topi może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. To danie główne ma 395 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, pomidor, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoski Tuńczyk Topi Się, Włoski Tuńczyk Topi Się, oraz Tuńczyk Topi Się dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " mieszanka z 5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.