Włoski Meat Loaf ze świeżą bazylią i Provolone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskiego mięsa ze świeżą bazylią i Provolone. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz cebulę, suszone pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski klopsik ze świeżą bazylią i Provolonem, Provolone, bazylia i cebula na włoskim chlebie, oraz Włoski Meat Loaf.
Instrukcje
Połączyć wrzącą wodę i pomidory w misce; odstawić 30 minut lub do miękkości.
Pomidory odcedzić; drobno posiekać.
Połączyć 1/2 Puchar ketchup, bułka tarta, i następne 6 składników (bułka tarta przez wołowinę) w dużej misce.
Dodaj pomidory do mieszanki mięsa. Kształt mieszanki mięsa w 9 x 5-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Rozłóż 1/3 szklanki ketchupu na meat loaf.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 16
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.