Włoski Makaron-Gulasz Z Fasoli
Włoski makaron-gulasz fasolowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, multigrain rotini, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest spektakularne. Spróbuj Gulasz Z Makaronem Po Włosku, Pastan e Fagioli (włoski makaron i zupa fasolowa), oraz Włoski gulasz warzywny z białej fasoli z kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj paprykę i następne 3 składniki; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodać pomidory i bulion. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 20 minut.
. Za pomocą widelca rozbij większe kawałki pomidora.
Dodaj makaron; przykryć i gotować 12 minut lub do makaronu jest gotowy.
Dodać fasolę i następne 4 składniki; przykryć i odstawić 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Chochle do misek, a na wierzch z serem Asiago.