Włoski Kurczak Chardonnay

Włoski Kurczak Chardonnay
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj włoskiego kurczaka Chardonnay. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 66g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól, pieprz cayenne, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj SolaReflex Southwestern Chardonnay BBQ Chicken, Kurczak z sosem jabłkowo-Chardonnay, oraz Kurczak Z Grilla Cytrynowo-Chardonnay dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć paprykę, sól, pieprz i cayenne; posypać kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Kurczaka, pieczarki, paprykę czerwoną, cebulę i karczochy ułożyć na 5 patelni. powolna kuchenka. W małej misce, połączyć chardonnay, pasta pomidorowa, czosnek i tymianek; wlać warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
ChardonnayChardonnay
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub aż kurczak będzie miękki. Natkę pietruszki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4
Podawać z makaronem; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn