Włoski Farsz Do Chleba I Kiełbasy

Włoski Farsz Do Chleba I Kiełbasy
Włoski chleb & kiełbasa farsz może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 57 i kosztuje 24 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką pieprz, cebulę, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Włoski farsz Kiełbasowo-chlebowy, Włoski Farsz Do Kiełbas, oraz Tradycyjny Włoski Farsz Do Kiełbas.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 85 dolarów za butelkę.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje57
Ocena Zdrowia1
Magazyn