Włoski Farro Pilaf Jenni
Włoski Pilaf Farro Jenni może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz grzyby, bazylia, pół-perłowy farro i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zuppa di Farro (włoska zupa Farro), Herbed Farro Pilaf, oraz Wakacje Godne? Farro i szparagowy Pilaf.
Instrukcje
W rondlu zagotować farro, bulion z kurczaka i wodę. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż farro będzie miękkie, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Gotować i mieszać suszone pomidory i grzyby z bazylią na patelni na średnim ogniu, aż grzyby lekko zmiękną, o 5 protokół.
Dodać squash i gotować do miękkości, o 10 więcej minut. Gotować i mieszać farro z mieszanką do squasha aż do ogrzania przez, 2 do 3 protokół.
Posypać Farro pilaf z parmezanem.