Włoski Czosnek Parmezan Pieczywo
Włoski czosnek parmezan pieczywo może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 30. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 112 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz mąkę, czosnek w proszku, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czosnek Parmezan Pieczywo, Włoskie Paluszki Czosnkowe, oraz Mała Partia Czosnku Parmezan Pieczywo.
Instrukcje
W dużej misce rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie.
Dodaj 1 łyżkę oleju, cukier, sól i 3 szklanki mąki. Beat until smooth. Wymieszać wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby uformować miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie). Przykryć i odstawić na 10 minut.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na 15-calową. kwadrat.
Przetnij na pół wzdłuż; przetnij każdą połowę w prawo na 1-cal. paski.
W płytkiej misce, połączyć masło, ser, pietruszka, czosnek w proszku i pozostały olej. Każdy pasek zanurzyć w mieszaninie masła, a następnie skręcić dwa do trzech razy.
Miejsce 1. na nasmarowanych blachach do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 18-21 minut lub do złotego koloru.