Włoski chleb świąteczny z glazurą Ajerkoniaku

Włoski chleb świąteczny z glazurą Ajerkoniaku
Włoski chleb świąteczny z glazurą Ajerkoniaku to śródziemnomorski przepis, który serwuje 24. Jedna porcja zawiera 117 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy laskowe, drożdże instant, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Ajerkoniak czekoladowy chleb z brązowym masłem ajerkoniak glazura, Szybki chleb z ajerkoniakiem z glazurą Ajerkoniaku, oraz Świąteczny Chleb Z Ajerkoniakiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn