Włoska Wołowina Kabobs
Włoska wołowina Kabobs jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Mieszanka octu balsamicznego, cukinii, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoska Wołowina Kabobs, Włoska wołowina Kabobs (Gotowanie dla 2), oraz Włoski Pies Kabobs podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Wlać 2/3 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać wołowinę. uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 4 godziny. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Odcedzić i wyrzucić marynatę z wołowiny. Na czterech metalowych lub namoczonych drewnianych szaszłykach na przemian nawlecz wołowinę, cukinię i grzyby. Łyżka na niegotowanych kabobs z zastrzeżoną marynatą; posypać solą. Broil 4 w od ognia przez 5 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness, fastrygowanie często z zarezerwowanej marynaty.
Umieść pomidora na każdym szaszłyku przed podaniem.