Włoska Wołowina Kabobs

Włoska Wołowina Kabobs
Włoska wołowina Kabobs jest bez glutenu i bez nabiału danie główne. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 32% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 4. Mieszanka octu balsamicznego, cukinii, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Włoska Wołowina Kabobs, Włoska wołowina Kabobs (Gotowanie dla 2), oraz Włoski Pies Kabobs podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze siedem składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać 2/3 szklanki marynaty do dużej zamykanej plastikowej torby; dodać wołowinę. uszczelnij worek i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez 4 godziny. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę z wołowiny. Na czterech metalowych lub namoczonych drewnianych szaszłykach na przemian nawlecz wołowinę, cukinię i grzyby. Łyżka na niegotowanych kabobs z zastrzeżoną marynatą; posypać solą. Broil 4 w od ognia przez 5 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness, fastrygowanie często z zarezerwowanej marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
4
Umieść pomidora na każdym szaszłyku przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn