Włoska Sałatka Ryżowa
Przepis włoska sałatka ryżowa jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,53 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 11g białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu winnego, extravirgin oliwy z oliwek, mniej sodu rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 53%. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Ryżowa, Włoska sałatka z tuńczykiem i ryżem, oraz Włoskie Ciasto Ryżowe.
Instrukcje
Połącz 1 szklankę wody, ryż, 1/4 łyżeczki soli i bulion w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta. Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozłóż ryż w równej warstwie na patelni; ostudzić do temperatury pokojowej.
Doprowadzić 1 szklankę wody do wrzenia na dużej patelni.
Dodać fasolę; przykryć i gotować 5 protokół, lub do chrupkiego-przetargu.
Odcedzić i zanurzyć fasolę w lodowatej wodzie; odcedzić.
Połącz ocet, olej i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodaj ryż, fasolę, pomidory, zieloną cebulę, ser i pieprz; Wrzuć delikatnie, aby połączyć. Kryj się i wyluzuj.