Włoska Pizza Serowa Z Ziołami
Włoskie zioła Crusted Cheese Pizza może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 334 kalorie, 15g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz masło, liście bazylii, sos do pizzy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Podobne przepisy to Włoska Pizza Serowa Z Ziołami, Domowy Ziołowy Chleb Włoski, oraz Włoskie Masło Ziołowe Pizza Crust.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. nasmaruj dużą ciemną lub nieprzywierającą blachę ciastek za pomocą skracania lub sprayu do gotowania. Rozwiń ciasto na arkuszu cookie. Wyciśnij ciasto do prostokąta o wymiarach 15x10 cali.
W małej misce, wymieszać masło, 1 łyżeczka liści bazylii i 1 łyżeczka liści oregano.
Piec 7 minut; wyjąć z piekarnika.
Sos do pizzy rozprowadzić równomiernie na częściowo upieczonej skórce; posypać serem, pozostając 1/4 łyżeczki bazylii i 1/4 łyżeczki liści oregano.
Piec 5 do 7 minut lub aż ser topi się i skorupa jest złoty brąz.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.