Włoska Pieczeń Wołowa
Przepis włoska pieczeń wołowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. Na 98 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać polędwicy wołowej końcówki pieczeń, mieszanka dressing, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Spróbuj Włoska Pieczeń Wołowa, Włoskie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, oraz Pepperoncini Włoska Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 325°.
Wołowinę ułożyć na płytkiej patelni.
Posmarować olejem; posypać równomiernie mieszanką opatrunkową (suchą). Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Piec 1 1/2 do 2 godzin lub aż termometr wskaże 140°. Przykryć wołowinę folią aluminiową i odstawić około 15 minut lub aż termometr odczyta 145°. (Temperatura będzie nadal rosła o około 5°, a wołowina będzie łatwiejsza do wyrzeźbienia.)
Wołowinę podawać z kapiącą patelnią.