Włoska Pieczeń Wołowa

Włoska Pieczeń Wołowa
Przepis włoska pieczeń wołowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 2 godziny i 20 minut. Na 98 centów za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i odebrać polędwicy wołowej końcówki pieczeń, mieszanka dressing, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest znakomite. Spróbuj Włoska Pieczeń Wołowa, Włoskie Kanapki Z Pieczoną Wołowiną, oraz Pepperoncini Włoska Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzać do 325°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Wołowinę ułożyć na płytkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Posmarować olejem; posypać równomiernie mieszanką opatrunkową (suchą). Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego WłoskiegoKoperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Piec 1 1/2 do 2 godzin lub aż termometr wskaże 140°. Przykryć wołowinę folią aluminiową i odstawić około 15 minut lub aż termometr odczyta 145°. (Temperatura będzie nadal rosła o około 5°, a wołowina będzie łatwiejsza do wyrzeźbienia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wołowinę podawać z kapiącą patelnią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia29
Magazyn