Włoska Nowa Sałatka Ziemniaczana
Przepis włoska Nowa Sałatka ziemniaczana jest gotowa w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 8. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz balsamiczny winegret, fasolę, oliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoska Sałatka Ziemniaczana, Włoska Sałatka Ziemniaczana, oraz Włoska Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Fasolę pokroić na pół w razie potrzeby. W 2-ćwiartkowej zapiekance z mikrofali umieść fasolę, ziemniaki i wodę. Przykryć i mikrofalówka na wysokim 10 do 12 minut, obracając naczynie 1/2 kolei co 4 minuty, aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
W dużej szklanej lub plastikowej misce wrzuć fasolę, ziemniaki i sos.
Dodać cebulę i oliwki; wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 do 2 godzin lub do schłodzenia.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.