Włoska noga jagnięca
Przepis włoska noga jagnięcina jest gotowa w około 2 godziny i 25 minut i zdecydowanie jest doskonałym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 12. To danie główne ma 208 kalorii, 20g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ząbków czosnku, sok z cytryny, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska noga jagnięca, Włoszczowa Jagnięca (Zwt II), oraz Włoska Wiosenna Jagnięcina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć sok z cytryny, olej i przyprawy.
Wlać połowę marynaty do dużej plastikowej torebki; dodać jagnięcinę. Uszczelnić worek i włączyć do herbu; przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub na noc. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę.
Odcedzić i wyrzucić marynatę z jagnięciny.
Umieść bok tłuszczu jagnięcego na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 2-1 / 4 do 3 godzin lub aż mięso osiągnie pożądaną doness (dla medium, termometr mięsa powinien czytać 160°; dobrze zrobione, 170°), fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty.
Odstawić na 10-15 minut przed krojeniem.