Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj włoskiej zupy Tortellini z kiełbasą. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. To danie główne ma 280 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, cukinię, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest dobre. Spróbuj Włoska zupa Tortellini z kiełbasą, Włoska zupa Kiełbasowa z Tortellini, oraz Włoska Kiełbasa Zupa Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść kiełbasę w dużym garnku na średnim ogniu i saute przez 10 minut, lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić tłuszcz z wyjątkiem około 1 łyżka, dodać cebulę i czosnek i saute przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Następnie dodać bulion wołowy, wodę, wino, pomidory, marchew, bazylia, oregano i sos pomidorowy. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, odtłuszczanie tłuszczu, który może powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Bulion Wołowy
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj cukinię, tortellini, zielona papryka i pietruszka do smaku. Gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, lub aż tortellini jest w pełni ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
5
Wlać do poszczególnych miseczek i udekorować serem.