Włoska kiełbasa z pomidorami i Penne

Włoska kiełbasa z pomidorami i Penne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz bulion wołowy, olej roślinny, kiełbasa linki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone Penne z włoską kiełbasą i suszonymi pomidorami, Pełnoziarniste Penne z indykiem włoską kiełbasą, brokułami, pomidorami i parmezanem, oraz Penne z kiełbasą, pomidorami i ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Tymczasem pokroić kiełbasę w poprzek na plasterki 1/4 cala. Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę; stir-smażyć 4 do 6 minut lub aż brązowy. Wymieszać z bulionem. Przykryć i gotować na średnim ogniu 5 protokół.
Wymieszać z dyni, pomidorami i 2 łyżkami bazylii.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 5 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cebulą. Gotować na wolnym ogniu 1 minuta.
Wrzucić makaron, olej i pozostałe 2 łyżki bazylii. Podziel makaron między miseczki. Top z mieszanki kiełbasy.