Włoska kiełbasa z czerwonymi winogronami

Przepis włoska kiełbasa z czerwonymi winogronami jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 6439 kalorii, 260g białka, oraz 573G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $17.64 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś winogrona, akompaniament: smażone warzywa, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone winogrona można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Kremowe Rotini z włoską kiełbasą i prażonymi winogronami, Włoskie kiełbaski z papryką i winogronami, oraz Makaron z kiełbasą i czerwonymi winogronami.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, a następnie gotować kiełbaski, obracając się raz, aż dobrze rumiane, o 8 minut w sumie.
Dodaj winogrona i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbaski zostaną ugotowane i winogrona zmiękną, 10 do 12 minut. Wymieszać z octem, solą i pieprzem do smaku.