Włoska Kiełbasa-Puree Ziemniaczane

Włoska Kiełbasa-Puree Ziemniaczane
Włoska kiełbasa-puree ziemniaczane jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, liście bazylii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa-Puree Ziemniaczane, Puree Ziemniaczane Kiełbasa Piec, oraz Zapiekanka ziemniaczano-Kiełbasowa.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto. Ugotować 1 torebkę ziemniaków zgodnie z zaleceniami na pudełku-z wyjątkiem użycia 3/4 szklanki mleka i 1/2 szklanki wody; pominąć margarynę. Po 5-minutowym postoju wymieszaj jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Rozłóż ugotowane ziemniaki w dolnej i górnej części płyty ciasta, tworząc skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu i bazylią. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować około 2 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wlać do wyłożonej ziemniakami płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
5
Piec około 25 minut lub aż krawędzie skorupy po prostu zacząć się złocisty brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Piec około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn