Włoska Kiełbasa Jambalaya

Włoska Kiełbasa Jambalaya
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu kreolskich przepisów, więc spróbuj włoskiej kiełbasy Jambalayan. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.29 za porcję. To danie główne ma 621 kalorii, 25g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oregano, seler, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Jambalaya Włoska, Kiełbasa Jambalaya, oraz Kiełbasa Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W patelni nonstick na średnim ogniu, gotować kiełbasę sam, aż gotowe. Odstawić. W tej samej patelni, podsmażyć cebulę i seler do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj gotowaną kiełbasę, pomidory, okra, rosół z kurczaka, ryż, ostry sos, oregano i tymianek. Wymieszać, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut lub aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn