Włoska kiełbasa i fasolka szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiej kiełbasy i fasolki szparagowej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 627 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, fasolę, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasola Cannellini i włoska kiełbasa, Włoska kiełbasa i biała fasola, oraz Włoska "Cassoulet" z kiełbasą i fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż nie będzie już różowy; odcedzić.
Wymieszaj niegotowany makaron i mieszankę sosów (z pudełka do hamburgerów), mleko i gorącą wodę.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i dusić 15 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać w zielonej fasoli; przykryć i gotować na wolnym ogniu o 10 minut dłużej lub aż fasola i makaron będą miękkie. Wymieszać z pomidorem.
Przykryć; odstawić na 5 minut (sos zgęstnieje w stanie).