Włoska Caponata z ziemniakami
Włoski Caponata z ziemniakami to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 2G białka, oraz 26g tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz,, i kilka innych rzeczy , aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Włoska Caponata z ziemniakami, Burger Trattoria Północnowłoska, oraz Bezglutenowa Sałatka Z Białej Fasoli.
Instrukcje
Podgrzać 2 duże Patelnie nieprzywierające na dużym ogniu. Oliwę podzielić między 2 patelnie, gdy olej jest gorący dodać warzywa razem i doprawić szarą solą i pieprzem, do smaku, i płatki chili.
Podsmaż wszystkie warzywa razem przez około 10 do 15 protokół.
Dodać orzeszki piniowe i skórkę pomarańczową i kontynuować gotowanie przez kolejne 5 minut lub aż wszystkie warzywa są miękkie i smaki są dobrze zaparzone.
Tymczasem w małej patelni saute połączyć ocet z cukrem i rodzynkami, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć, aż lekko syropu. Gdy warzywa są ugotowane i jeszcze gorące połączyć z octem syropu i bazylii, smak soli i pieprzu i podawać na gorąco jako dodatek.