Węgierski Kifli II
Przepis Węgierski Kifli II może zaspokoić pragnienie Europy Wschodniej w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 100 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, masło, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Węgierski Kifli II, Ciasteczka Quickie Kifli, oraz Rogaliki Wegańskie-Posni Kifli.
Instrukcje
W średniej misce, masło śmietankowe i serek. Wymieszać z żółtkami i wanilią. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia.
Dodać mieszankę mąki trochę na raz, aż jest w pełni włączone. Ciasto podzielić na 5 części, owinąć w folię i przechowywać w lodówce na noc.
w średniej misce ubij białka do miękkich szczytów, dodaj trochę cukru na raz, kontynuując bicie do sztywnych szczytów. Złóż zmielone orzechy włoskie i odstaw na bok. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto na grubość 1/4 do 1/8 cala.
Pokroić w 3-calowe kwadraty, umieścić 1/2 łyżeczki wypełnienia w środku każdego kwadratu i zwinąć od rogu do rogu.
Umieścić na arkuszach ciastek i przechowywać w lodówce do stwardnienia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec ciasteczka przez 10 do 12 minut, aż lekko rumiane.
Po ostudzeniu wrzucamy cukier cukierniczy.