Wędzony łosoś coeurs à la Crème

Wędzony łosoś coeurs à la Crème

Instrukcje

1
Masę serową przełożyć do miski, następnie wymieszać z łososiem i szczypiorkiem, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wyłożyć każdą formę pojedynczą warstwą spłukanej i ściśniętej gazy, pozostawiając 1-calowy zwis. Zapakuj mieszaninę łososia do foremek. (Będzie kopiec lekko.) Złożyć zwisającą gazę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Formy przenieść na talerz i schłodzić, pokryte, co najmniej 3 i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Transfer molds to a plate and chill, covered, at least 3 and up to 24 hours.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Magazyn