Wędzony Kurczak Po Hiszpańsku
Przepis wędzony Hiszpański kurczak może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 27 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pomidory, piersi z kurczaka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Smoky Spanish Hunter ' s Chicken, Smoky Hot Spanish Rice, oraz Dymna Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Podgrzać połowę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 3 do 4 min. z każdej strony lub aż zbrązowieje po obu stronach.
Rozgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać 5 min. albo aż będzie krucho. Wymieszać z mąką i papryką; gotować i mieszać 1 min.
Dodać bulion i pomidory. Powrót kurczaka na patelnię; okładka. Dusić 15 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Dodać krem serowy; gotować 2 do 3 min. lub do stopienia, często mieszając. Wymieszać ze szczypiorkiem.