Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty

Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty
Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty może być tylko głównym daniem szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje $6.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 978 kalorii, 96g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 31 smakoszy i kucharzy. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Mieszanka papryki, octu winnego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kawowy Mostek W Stylu Texas, Wędzony mostek wołowy: Texas BBQ Classic, oraz Mostek w stylu teksańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 3 szklanki zrębków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków, moczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Wszystkie przyprawy wymieszać w misce. Obficie pocierać cały mostek przyprawami, zawinąć szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wyjmij mostek z lodówki na godzinę przed rozpoczęciem procesu palenia, aby się ochłodzić i zdejmij plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Spraw, aby palacz działał w temperaturze 225 stopni F z drewnianym węglem drzewnym i kilkoma garściami nasączonych wiórów drzewnych. Ta temperatura powinna być utrzymywana przez cały dym. (Jeśli korzystasz z grilla: Ustaw grill na pośrednie ciepło, Bankowość węgle po jednej stronie grilla i rozpraszanie wiórów na górze. Utrzymuj temperaturę na poziomie 225 stopni przez cały proces wędzenia, dodając w razie potrzeby wióry, aż do owinięcia mostka w folię.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6
Umieść mostek fat-side up na ruszcie palacza i zamknij go na długi dym.
7
Otwórz palacz grilla co godzinę lub 2 i spryskaj mostek obficie sokiem jabłkowym, aby zapobiec wysuszeniu mięsa. Również przechowywać sok jabłkowy w patelni wody, jeśli używasz palacza wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 165 do 170 stopni, po około 4 godzinach owinąć mostek w folię aluminiową i nadal gotować przez kolejne 3 1/2 do 4 1/2 godzin. Ta mała sztuczka jest dużą pomocą w uzyskaniu przetargu mięsa, szczególnie dla początkujących. Rysunek, że mostek wędzony w temperaturze około 200 stopni zajmie około 1 1/2 godziny na Funt. Mostek odbywa się, gdy temperatura wewnętrzna osiągnie 185 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Wyjąć i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
10
Wyjmij folię z mostka na dużej patelni lub jednorazowej patelni i zarezerwuj płyn.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Odciąć mostek punktów i rezerwy do innego użytku (np. miodowo-rumowe Pinto fasoli z wypalonych końcach). Po usunięciu punktów, spójrz, w którą stronę biegnie ziarno i pokrój cienko przez ziarno. Posmaruj sosem barbecue Na grillowanych tostach Texas, top z mostkiem i marynowaną czerwoną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Fasola PintoFasola Pinto
Texas ToastTexas Toast
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
12
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Rozgrzać olej w małej patelni saute i gotować czosnek przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Lekko ostudzić. Wymieszać z masłem i doprawić solą i pieprzem. Pieczywo grillować, aż będzie lekko złociste z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
15
Wyjąć z grilla i rozprowadzić 1 stronę każdego plastra z odrobiną masła czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
16
Ocet, cukier, nasiona gorczycy i 1 łyżka soli zagotować w małym rondlu i gotować, aż cukier i sól rozpuszczą się, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
17
Przełożyć do małej miski i ostudzić przez 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
18
Dodać cebulę i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ziele angielskie, mieloneziele angielskie, mielone3(zima)drobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyBobby Flay BBQ Sauce lub twój ulubiony sos BBQ, podgrzewanyBobby Flay BBQ Sauce lub twój ulubiony sos BBQ, podgrzewany4kilogramymosiądz, nieobrobionymosiądz, nieobrobiony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki2(może być lub przeglądać)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona seleranasiona selera1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kolendry, mielonenasiona kolendry, mielone2(zima)drobno posiekana pietruszka płaskolistnadrobno posiekana pietruszka płaskolistna4goździkiczosnek, rozbity i posiekany na pastęczosnek, rozbity i posiekany na pastę1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona gorczycy, mielonenasiona gorczycy, mielone11 funt cukinii,do przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)suszone oreganosuszone oregano1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)wędzona hiszpańska paprykawędzona hiszpańska papryka1małeczerwona cebula, połówki i cienko pokrojoneczerwona cebula, połówki i cienko pokrojone3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone2bochenki dobrej jakości Pullman lub pain de mie, pokrojone w plastry o grubości 2 calibochenki dobrej jakości Pullman lub pain de mie, pokrojone w plastry o grubości 2 cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn