Wędzone Jajka Szkockie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj wędzonych jajek szkockich. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 149 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, czosnek w proszku, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini wędzone jajka szkockie z łupaczkiem ze szparagami i majonezem z rukoli, Jajka Szkockie, oraz Jajka Szkockie.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą.
Pozostaw na 15 minut, aby ogrzać je przed gotowaniem. (Pomoże to uchronić je przed pękaniem.) Na dużym ogniu, doprowadzić jajka do wrzenia, toczenia je wokół w garnku często. Kiedy woda zacznie się gotować, rozpocznij czas i gotuj przez 2 minuty, kontynuując toczenie jajek na patelni. (To utrzyma żółtka w centrum.)
Szybko wyjmij jajka z wrzącej wody i zanurz je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie. Gdy jajka ostygną, obrać je i schłodzić.
Umieścić wieprzowinę w średniej misce i dodać sól, pieprz, czosnek w proszku, i cayenne.
Dobrze wymieszać, a następnie podzielić kiełbasę na sześć równych porcji. Na woskowanym papierze spłaszczyć jedną z porcji do 4-calowego koła. Wierzch z jajkiem i owinąć kiełbasę wokół jajka, rozciągając w razie potrzeby i całkowicie uszczelniając. Zrób to ze wszystkimi jajkami, a następnie dopraw je obficie masą.
Umieścić jajka na patelni wyłożonej papierem woskowym i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Przygotuj kuchenkę do bezpośredniego gotowania w temperaturze 235°f przy użyciu średniego drewna orzechowego dla smaku dymu.
Umieść jajka na wierzchu grilla lub bezpośrednio na ruszcie i gotuj przez 1 godzinę i 15 minut, lub do złotego koloru i jędrności w dotyku.
Przenieść jajka na talerz i ostudzić.
Pokrój je na pół lub ćwiartki i podawaj z sosem barbecue do zanurzenia.
From Slow Fire: The Beginner 's Guide to Barbecue by Ray" Dr. BBQ " Lampe. Copyright © 2012 by Ray Lampe; photographs copyright © 2012 by Leigh Beisch. Wydany przez Chronicle Books, LLC.