Wędzone Grillowane Warzywa

Wędzone Grillowane Warzywa
Smoky grillowane warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz olej roślinny, papryka, cukinia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Świetne grillowane wędzone warzywa z awokado i kozim serem kruszą, Smoky Panzanella z warzywami, oraz Plątanina Surowych Warzyw Z Dymnym Bakłażanem.

Instrukcje

1
Warzywa posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
2
Przygotuj wędzarnię zgodnie z instrukcjami producenta, używając olchy lub chipsów jabłkowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy AppleChipsy Apple
3
Warzywa układać w pojedynczych warstwach na stojakach dla palaczy. Palić przez około 30 minut.
4
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Szczotka ruszt z olejem. Ułożyć warzywa na grillu, z papryką z dala od centrum. Gotować przez 10 do 15 minut, obracając raz. Często podlewać sosem teriyaki. Warzywa będą gotować w różnym tempie; Usuń delikatne kawałki z grilla i kontynuuj gotowanie, aż wszystko zostanie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn