Wędzona-Sałatka z indyka, śliwki i kopru włoskiego

Wędzona Sałatka z indyka, śliwki i kopru włoskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, jędrny-dojrzałe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wędzona-sałatka z indyka, śliwki i kopru włoskiego, Wędzona Papryka - Koper Pieczony Indyk, oraz Sałatka śliwkowo-Koprowa z sosem miodowo-imbirowym.
Instrukcje
Wymieszać ocet, brązowy cukier i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w dużej misce, aż cukier się rozpuści, a następnie dodać olej w wolnym strumieniu, ubijając aż do emulgacji.
Mięso z indyka kroimy z kości, odrzucając skórę i ścięgna, a następnie cienko kroimy mięso.
Ćwierć Cebulki kopru włoskiego wzdłuż, a następnie cienko pokroić za pomocą krajalnicy. Pokroić radicchio w ten sam sposób.
Do dressingu ze śliwkami i orzechami pekan dodać koper włoski i radicchio i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem.
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "