Wędzona kiełbasa z grillem Remoulade i zielonym pomidorem Chowchow Relish
Przepis wędzona kiełbasa z grillem Remoulade i zielonym pomidorem Chowchow Relish jest gotowy w około 2 godziny i 50 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 571 kalorii, 18g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, paprykę, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kotlety wieprzowe Tomahawk z Tomatillo - Green Tomato Chowchow, Smażony zielony pomidor BLT z Remoulade, oraz Smażony zielony pomidor i krewetki Remoulade Po Boy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ocet, cukier, sól, nasiona selera i gorczycy połączyć w małym rondlu, doprowadzić do wrzenia i gotować, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Nasiona Selera
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wyjąć i pozostawić mieszaninę do całkowitego ostygnięcia.
3
Połączyć pomidory, czerwone i żółte papryki, jalapenos i cebuli w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj schłodzoną mieszaninę octu, oliwy z oliwek i czarnego pieprzu i wymieszaj do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1
W średniej misce wymieszać majonez, musztardę, sos barbecue, kornichony i zieloną cebulę. Doprawić solą i pieprzem, przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cały Imbir, Rozgnieciony
Korniszony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać grill do wysokości do bezpośredniego grillowania. Grill kiełbaski, aż złoty kolor i zwęglone ze wszystkich stron i po prostu gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Aby służyć, pokroić kiełbaski i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
4
Podawać z miseczkami z grilla remoulade i chowchow relish, z grillowanym chlebem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)