Wypiek Makaronu

Wypiek Makaronu
Pasta Piec może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś sos spaghetti, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pasta Bravo: Creamy Chicken Pasta Bake, Wypiek Makaronu, oraz Muszka Makaron Piec.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia. Gotować makaron mostaccioli we wrzącej wodzie przez 8 do 10 minut, lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MostaccioliMostaccioli
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dobrze spuścić.
3
Tymczasem, gotować mieloną wołowinę i posiekaną cebulę na patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W dużej misce, wymieszać grzyby, sos spaghetti, rozdrobniony ser mozzarella, makaron, i rumiane mielonej wołowiny i mieszanki cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniona MozzarellaRozdrobniona Mozzarella
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Przełożyć do wysmarowanej, 9x13-calowej zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 20 minut lub do bardzo gorącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn