Wycinane ciasteczka w doniczce

Przepis na wycięte ciasteczka w doniczce można wykonać w około 45 minut . Za 11 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 72 porcji, każda o wartości 127 kalorii , 2 g białka i 6 g tłuszczu . Wielu osobom ten deser bardzo przypadł do gustu. Mieszanka proszku do pieczenia, soli, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . 213 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Ciasteczka wycinane z waniliowym miodem , Pieczone pierożki wieprzowe z kwiatami z sosem sojowo-imbirowym i Makaron z kurczakiem Primavera w stylu Flower Patch Farmgirl .
Instrukcje
Dodaj jajka i aromaty i dobrze wymieszaj. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodaj do ciasta i dobrze wymieszaj.
Przed użyciem schłodzić przez 3–4 godziny lub na całą noc.
Rozwałkuj ciasteczka na grubość około 1/4 cala i włóż patyczki na głębokość co najmniej 1/3 do 1/2.
Piecz ciasteczka w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 8-10 minut. To ciasto dobrze się przechowuje w zamkniętym pojemniku w lodówce przez kilka tygodni.
Udekoruj według uznania. Umieść 3-7 ciasteczek w 6-calowym glinianym garnku (w zależności od wielkości ciasteczek). Obciąż garnek suchą fasolą i wytnij koło ze styropianu, aby ciasno pasowało do góry.
Dodaj wstążki i ciesz się.