Wtorek Bezglutenowy: Galette Jabłkowa

Wtorek Bezglutenowy: Galette Jabłkowa
Bezglutenowy wtorek: Apple Galette jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 2G białka, oraz 22g tłuszczu. 71 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, skrobię kukurydzianą, mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Bezglutenowy Wtorek: Wegańskie Pączki Jabłkowe, Wtorek Bezglutenowy: Batoniki Zbożowe Jabłkowo-Wiśniowe, oraz Wtorek Bezglutenowy: Naleśniki Z Pączkami Z Jabłek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do skorupy: w misce robota kuchennego połączyć mąkę z białego ryżu, słodką mąkę ryżową, skrobię z tapioki, cukier granulowany i sól. Puls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Skrobia Z TapiokiSkrobia Z Tapioki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać masło i skrócić. Pulsuj, aby połączyć, aż nie pozostaną duże kawałki masła lub skracania, a mieszanina przypomina grubą bułkę tartą, około 8 do 10 jednosekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
3
Dodaj wodę i uruchom Robot kuchenny, aż mieszanina zbierze się w kulce, około 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Ciasto wyłożyć na blat z lekko białej mąki ryżowej. Wkleić na okrągło i szczelnie owinąć folią. Chłód dwie godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Aby zmontować Galette: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Wyjąć ciasto z lodówki. Pozostaw go na blacie przez 10 minut. Tymczasem w dużej misce wymieszaj plasterki jabłka i skrobię kukurydzianą wraz z drewnianą łyżką. Upewnij się, że wszystkie plastry jabłek są lekko posypane skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego1 Puszka (12 Uncji) Dietetycznego Napoju Gazowanego
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj cukier, sok z cytryny i zmielony cynamon. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
8
Umieścić ciasto na 16,5 x12.5-calowy kawałek pergaminu. Na wierzchu ciasta obficie biała mąka ryżowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Rozwałkuj ciasto na 12-calowe koło. Przesuń pergamin i ciasto na obramowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Stos napełniania do środka skorupy, pozostawiając 3-calową granicę wokół napełniania. Fold granicy ciasta nad nadzieniem jabłkowym; ciasto będzie plisować jak to zrobić. Ciasto nie pokryje całkowicie nadzienia; środek pozostaje odsłonięty. (Zawsze możesz wsunąć rękę pod pergamin i podnieść ją, aby pomóc złożyć ciasto na jabłka.) Obficie posypać cukier granulowany na krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
11
Piec przez 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Piec przez dodatkowe 20 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i pęcherzyki napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjąć patelnię z piekarnika. Pozostawić galette do ostygnięcia na patelni przed przeniesieniem do talerza do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn