Wszystkiego Najlepszego Julia Dziecko
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Wszystkiego Najlepszego Julia dziecko spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Ten przepis służy 16. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Cookie Madness ma 13 fanów. Jeśli masz cukier, masło, mąkę-odmierz po przesianiu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Urodziny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wołowina po burgundzku, moje urodziny z Julią Child i @ ManPans Giveaway, Julia Child ' s Coq au Vin, oraz Coq au Vin i dziecko Julii 100.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 C). Line a patelnia kwadratowa 9 cali z folią.Wymieszać przesianą mąkę i sól razem w małej misce; odstawić.Roztopić masło w rondlu ustawionym na średnim ogniu. Po stopieniu zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj posiekaną czekoladę, często mieszając, aż się roztopi.
Dodaj tylko 1 szklankę cukru do mieszaniny i mieszaj przez około pół minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i wlać do miski do mieszania. Wymieszać wanilią.
Pozostałą szklankę cukru i jajka ubić w drugiej misce.
Trzepaczka tylko do połączenia-nie przesadzaj. Stopniowo wlać tylko połowę mieszanki cukrowno-jajecznej do mieszanki czekoladowej, delikatnie mieszając, tak aby jajka nie ustawały z ciepła mieszanki czekoladowej.Używając ręcznego miksera, ubijaj pozostałą mieszankę cukru / jajka na dużej prędkości, aż stanie się blada i gęsta (powinna podwoić objętość).Ostrożnie złożyć ubitą mieszaninę jajek do mieszaniny czekolady. Złożyć w suchych składników.Zeskrobać ciasto na 9-calowej patelni kwadratowej i piec na środkowej półce przez 25 do 28 minut. Moje są zwykle robione w 28 minut.
Niech brownies ostygnie całkowicie, a następnie podnieść z patelni i pokroić.