Wstążki szparagowe z cytryną i kozim serem
Szparagowe wstążki z cytryną i kozim serem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz kozi ser, pieprz, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron Z Kozim Serem, Cytryną I Szparagami, Szparagi, Kozi Ser I Cytrynowy Makaron, oraz Makaron z kozim serem, cytryną i szparagami.
Instrukcje
Trzymać każdą szparagową włócznię za końcówkę. Szparagi ogolić na wstążki z obieraczką do warzyw, aby odmierzyć 3 filiżanki. Zastrzegamy szparagi końcówki do innego użytku.
Szparagi i pomidory połączyć w średniej misce.
Połącz szczypiorek i 6 kolejnych składników (przez 1/4 łyżeczki soli), mieszając trzepaczką.
Skropić mieszaninę szparagów, podrzucając delikatnie do herbu. Wierzch z kozim serem.