Wskazówki dotyczące wołowiny mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola z przepisami na danie główne. Ten przepis bezmleczny przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 1,58 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 33 g białka i 7 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Udaj się do sklepu i kup bulion wołowy, wodę, marchewkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Porady z wołowiną i sosem, Porady z wołowiną na ziemniakach i Porady z wołowiną La Concha.
Instrukcje
1
W 3-kwartowym wolnowar, połączyć wołowinę, marchewkę, seler, cebulę, zupę i wino. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-7 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojona W Plastry Wołowina Peklowana, Grubo Posiekana
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo dodawać do gotujących się soków. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karton Mrożonej Bitej śmietany Rozmrożony
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości